Verhuislift huren in 4 korte stappen

verhuislift-huren-werkwijze
krijg een gratis offerte

Stap 1: Vraag online uw gratis offerte aan

Heeft u een verhuislift nodig voor uw verhuizing, woningontruiming, bedrijfsverhuizing of nieuwe aankoop? Vul dan ons offerteformulier in. De verhuislift specialisten geven u binnen een dag een op maat gemaakte offerte.

Liever direct contact met een specialist? Bel dan naar 085 – 555 5555. De expert helpt u bij al uw verhuisvragen.

Een verhuislift expert vertelt u alles over de verschillende verhuisliften, hoeveel tijd nodig is voor uw opdracht, en helpt u direct met al uw verhuisvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens het gesprek te vragen naar extra sjouwers en het huren van een verhuiswagen.

verhuislift ladderlift haarlem
Verhuislift huren in de Randstad

Stap 2: Krijg een offerte op maat

Bij Verhuislift.nl bekijken we meerdere bronnen voor een op maat gemaakte offerte, namelijk uw aanvraag, Google Street View, en eventueel door u aangeleverde foto’s. Foto’s stuurt u via e-mail (info@verhuislift.nl) of Whatsapp (06 – 1111 5555).

Vervolgens neemt een specialist contact met u op om de offerte met u te bespreken. Zo komen we altijd tot de meest geschikte oplossing.

Stap 3: Afspraak inplannen en bevestigen

Bij een akkoord op de offerte kan er meteen een concrete afspraak worden ingepland. De datum, tijd en overige afspraken worden per mail bevestigd.

Heeft u achteraf nog vragen over alle afspraken, de verhuisdag, de verhuislift of overige diensten? Bel dan gerust naar 085 – 555 5555.

krijg een gratis offerte
goedkoop verhuislift huren haarlem
gratis verhuislift offerte

Stap 4: De specialist bemant de verhuislift én helpt met sjouwen

Een verhuislift huurt u altijd inclusief professionele bemanning. Verhuislift specialisten worden door ons opgeleid en hebben meerdere theorie- en praktijklessen gehad.

Onze specialist rijdt op het afgesproken moment de verhuislift voor. Hij start met het opbouwen van de lift en neemt nog even met u het plan voor de te liften spullen door.

Vervolgens worden spullen op het laadplateau gesjouwd en ziet u zware meubels of meerdere dozen binnen enkele seconden de juiste etage bereiken. Onze expert helpt u ook nog eens met sjouwen. Extra spierkracht én verhuiservaring komen op een dag als deze altijd van pas.

Let op: Heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een verhuislift? Wees dan altijd op tijd met het aanvragen van een vergunning bij uw gemeente. Het aanvragen duurt minimaal 5 werkdagen. Bij sommige gemeenten kan het zelfs meerdere weken duren. Houd hier rekening mee.

krijg een gratis offerte