Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bij gebruik van een verhuislift kan er bij een woning met meerdere woonlagen of op een hoger gelegen verdieping efficiënter gewerkt worden.  Ook is de kans op schades op meubels en interieur kleiner bij gebruik van een verhuislift. Vaak wordt een verhuislift ook ingeschakeld voor grote objecten die niet door het trappenhuis passen, de muren net gewit of gestuukt zijn, of als er bijvoorbeeld een lange galerij doorlopen moet worden.

Een ervaren verhuisliftspecialist rijdt de verhuislift voor en zet hem op, daarna zal hij de verhuislift bedienen en uiteraard word er een handje geholpen met het tilwerk. Nadat alle spullen naar boven of beneden zijn gebracht, zal de lift worden afgebouwd. Let op voor grote en zware objecten is minimaal 1 extra sjouwhulp nodig, u mun t hier zelf voor zorgen, of u kunt een extra sjouwkracht bij ons inhuren

U kunt een verhuislift huren en inzetten tot maximaal de 11 etage, afhankelijk hoe de lift geplaatst moet worden. U dient er rekening  mee te houden dat bij etages hoger dan 8 de laadcapaciteit maximaal 150 kg bedraagt.

Het laadvermogen van een “grote” verhuislift op een wagen heeft een laadvermogen van max 250kg. Het laadvermogen van een lift op aanhanger is max 200kg en het laadvermogen van een opbouwlift bedraagt max 150kg.

U kunt eenvoudig fotos sturen van uw woon situatie of de te liften objecten via whatsapp (0611115555) of via de email (info@verhuislift.nl)

Vaak heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een verhuislift bij eenrichtingswegen zodat hulpdiensten makkelijk kunnen passeren of tijdig op de hoogte zijn van de blokkade en deze ongehinderd hun bestemming kunnen bereiken. Ook als u bijvoorbeeld niet zelf voor een vrije parkeerplek kunt zorgen (doordat het een betaald parkeren zone betreft) is het aan te raden om een vergunning aan te vragen. Let op een vergunning aanvragen duurt minimaal 5 werkdagen.

U kunt eenvoudig een vergunning aanvragen bij uw gemeente. In amsterdam kunt u dit doen door op de volgende link te klikken.

https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?productid=%7BE4341B52-1FC0-4E17-AB68-2B3AFE15160A%7D

Verhuislift.nl bied een totaalservice, van A tot Z word er meegedacht door de verhuislift specialist. Er word in overleg met u bekeken wat de voordeligste en makkelijkste oplossing is. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten en een vakkundige verhuisliftservice. Alle verhuislift bedieners hebben een strenge selectieprocedure achter de rug en zijn getraind op het veilig bedienen van de verhuislift.

De totaalprijs wordt berekend op basis van nacalculatie. De voorrijkosten zijn vast en eenmalig en verschillen per woonplaats. In de randstad bedraagt deze €30,- buiten de randstad bedraagt deze meer tot een max van €95,- in Groningen of Maastricht. De variabele kosten bestaan uit de huur van de verhuislift inclusief bediening. Deze tarieven zijn per lift verschillend. Laat u hierover informeren op de tarieven.

U dient er rekening mee te houden dat de verhuislift niet over autos heen geplaatst mag worden. U dient er dus zelf voor te zorgen dat er voldoende parkeerplek beschikbaar is. Het beste is om minimaal 1-2 parkeerplaatsen vrij te houden. Informeer bij onze vershuilift specialist hoe u dit het beste kunt doen.

Nee u kunt alleen een verhuislift inschakelen inclusief bediening. Het is niet mogelijk om enkel een verhuislift te huren zonder bediening.

Hoe hoger de verdieping waarvan of waarnaar gelift moet worden des te verder dient de lift van het pand af te staan. Dit heeft te maken met de stabiliteit van de lift. Zodat er geen gevaar ontstaat dat de lift kan omvallen.

Afmetingen grote verhuislift op carrosserie

Lengte 5,25m

Breedte 1,85m
Hoogte 3,20m

Gewicht 3150 kg

Hefvermogen 250kg

Lengte ladder tot 33m (1e tm de 11e etage)

Het huren van een verhuislift heeft meerdere voordelen. Waarom veel trappen beklimmen en het risico lopen om uw grote meubels of interieur te beschadigen, terwijl bij het huren van een verhuislift alles stressloos gelift kan worden? Het gebruik van een verhuislift bespaart uw rug en tijd.

Als op de huurdag blijkt dat de verhuislift niet geplaatst kan worden dan zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. U kunt tot max 24 uur van te voren een verhuislift kostenloos annuleren.

De totaalprijs wordt achteraf berekend op basis van nacalculatie (zie tarieven) tenzij vooraf anders is afgesproken. De werktijd word na de minimale afname altijd met halve uren afgerond. Deze begint vanaf het moment dat de verhuislift bij u op de stoep staat en word ingezet , totdat en met het moment dat deze word afgebouwd. U kunt achteraf per pin of contant afrekenen met de verhuisliftspecialist.

Verhuislift skyline