Verhuislift huren in Utrecht

Door zijn centrale ligging en mooie historische centrum is Utrecht een van de populairste steden om in te wonen. De prachtige grachtenpanden in het centrum zijn geliefd, maar ook de hoogbouw in de buitenwijken is gewild onder huurders en kopers.

Verhuizen naar grachtenpanden of hoogbouw is een hele klus. Probeer uw zware meubels maar eens door een smal trapgat naar boven te krijgen.

Een verhuislift huren in Utrecht doet een hoop zorgen rondom uw verhuizing als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Grote meubels en zware apparaten zijn met een verhuislift zo boven. Het zou maar wat vervelend zijn als u tijdens uw verhuizing ontdekt dat u die ene kast met geen mogelijkheid boven krijgt. Simpelweg omdat het trapgat of de lift te klein is. Met een verhuislift weet u vooraf zeker dat uw verhuizing soepel verloopt. Dat is prettig om te weten.

offerte verhuislift aanvragen

Verhuis veilig naar de Domstad

Een verhuizing is een intensieve periode. Grote kans dat u voor het inpakken van de spullen al een tijd aan het klussen bent geweest. Niet gek als u tijdens de verhuisdag daarom behoorlijk vermoeid bent.

Een blessure ligt dan op de loer. Want al die zware dozen, meubels en apparaten moet u allemaal naar boven brengen. Hoe vermoeider u bent, hoe eerder u spullen laat vallen of ergens over struikelt.

Huurt u een van onze verhuisliften? Dan is tillen niet nodig en verloopt uw verhuizing in Utrecht een stuk makkelijker.

4 soorten verhuisliften

Verhuislift S (opbouwlift)
Geschikt voor plekken waar geen auto’s kunnen komen zoals de voor- en achtertuin. Deze verhuislift reikt maximaal tot de 2e etage. De opbouwlift heeft een laadvermogen van 200 kilo. Deze lift kan alleen worden afgenomen met twee specialisten.

Verhuislift M (aanhangerlift)
Deze verhuislift is ideaal voor de drukkere en minder toegankelijke straten. Verhuislift M heeft een draagvermogen van 250 kilogram en reikt maximaal tot de 4e etage. Doordat deze verhuislift niet op een autochassis staat, hoeft er in sommige gevallen geen vergunning worden aangevraagd.

Verhuislift L (op autochassis)
Perfect voor het grotere werk. Verhuislift L is een terreinwagen die beschikt over de opbouw van een lift (inclusief uitklapbaar plateau). Het heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo en reikt tot de 8e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Verhuislift XL (op bestelwagenchassis)
Een verhuislift op een bestelwagenchassis (inclusief uitklapbaar plateau). Ook deze lift heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo, maar reikt zelfs tot de 10e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

De voordelen van het huren van een verhuislift

  • Zware en grote spullen en apparaten brengt u makkelijk naar boven (maximaal tot de 10e verdieping)
  • Voorkom rugklachten en andere blessures

  • Voorkom beschadigingen aan uw meubels, apparaten en andere items
  • Verhuizen gaat een stuk sneller en is bovendien veel veiliger

De voordelen van Verhuislift.nl

Huur nu makkelijk en snel een verhuislift in Utrecht die geschikt is voor uw verhuizing.

Bij ons profiteert u van:

  • Vaste prijzen, ook in het weekend en op feestdagen
  • Een expert die de lift voor u opbouwt en bedient
  • 24-uurs spoedservice
  • Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolie
  • De verhuislift expert helpt ook met sjouwen

offerte verhuislift aanvragen

Extra verhuisdiensten: verhuizers & vrachtwagens

Sommige verhuizingen hebben net dat beetje meer nodig om de verhuizing tot een succes te maken. Een extra paar (ervaren) handen en professionele transport van Verhuislift.nl zorgen voor een extra snelle verhuizing.

Onze vakkundige verhuizers helpen u graag met het tillen van dozen, meubels en apparaten. Ook het huren van een vrachtwagen met chauffeur behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijna uw hele verhuizing aan ons overlaten.

Wilt u ook een makkelijk en veilig verhuizen?

Neem dan contact op met ons op om een verhuislift in Utrecht te huren. Binnen 24 uur heeft u gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

Heeft u een spoedaanvraag in Utrecht? Dan adviseren we om te bellen naar 085 555 5555. U krijgt direct een verhuislift specialist aan de lijn.

offerte verhuislift aanvragen

1066 beoordelingen

Verhuislift skyline