Verhuislift huren in Den Haag

Door zijn ligging aan de Noordzeekust, de rijke natuur en het prachtige oude centrum is Den Haag een geliefde stad om in te wonen. In het centrum vindt u veel mooie grachtenpanden en daarbuiten komt er steeds meer hoogbouw bij.

Verhuizen binnen of naar Den Haag kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zware meubels en apparaten tilt u niet zomaar de trap op. En grote meubels passen lang niet altijd door een smal trappenhuis of in de lift van een appartementencomplex.

Een verhuislift huren in Den Haag maakt uw verhuizing een stuk makkelijker.

Zo komt u tijdens uw verhuizing niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat als u de bank niet door het smalle trappenhuis naar boven krijgt? Of als u erachter komt dat uw bed niet in de lift van uw appartementencomplex past? Erg vervelend natuurlijk. Dit willen we liever voorkomen.

Makkelijk en veilig verhuizen naar Den Haag

Door een verhuislift te huren, voorkomt u dat u zich vertilt aan de zware meubels die de trap op moeten.

En wat als u het tillen niet meer volhoudt of als u struikelt over een trede op de trap?

Dan kunnen niet alleen uw meubels beschadigen, maar kunt u ook uzelf lelijk bezeren. Gelukkig is dit makkelijk te voorkomen.

De voordelen van het huren van een verhuislift

 • Voorkom rugklachten en andere blessures

 • Voorkom beschadigingen aan uw meubels, apparaten en andere items
 • Zware en grote spullen brengt u makkelijk naar boven
 • Verhuizen gaat een stuk sneller en is bovendien veel veiliger

4 soorten verhuisliften

Verhuislift small

Verhuislift S (opbouwlift)
Geschikt voor plekken waar geen auto’s kunnen komen zoals de voor- en achtertuin. Deze verhuislift reikt maximaal tot de 2e etage. De opbouwlift heeft een laadvermogen van 200 kilo. Deze lift kan alleen worden afgenomen met twee specialisten.

Verhuislift Medium

Verhuislift M (aanhangerlift)
Deze verhuislift is ideaal voor de drukkere en minder toegankelijke straten. Verhuislift M heeft een draagvermogen van 250 kilogram en reikt maximaal tot de 4e etage. Doordat deze verhuislift niet op een autochassis staat, hoeft er in sommige gevallen geen vergunning worden aangevraagd.

Verhuislift Large

Verhuislift L (op autochassis)
Perfect voor het grotere werk. Verhuislift L is een terreinwagen die beschikt over de opbouw van een lift (inclusief uitklapbaar plateau). Het heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo en reikt tot de 8e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Verhuislift extra large

Verhuislift XL (op bestelwagenchassis)
Een verhuislift op een bestelwagenchassis (inclusief uitklapbaar plateau). Ook deze lift heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo, maar reikt zelfs tot de 10e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Snelle & betaalbare (spoed)service

Een verhuislift huren in Den Haag gaat makkelijk, snel en voordelig bij Verhuislift.nl.

Bij ons profiteert u van:

 • Vaste prijzen, ook in het weekend en op feestdagen
 • Een expert die de lift voor u opbouwt en bedient
 • 24-uurs spoedservice
 • Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolie
 • De verhuislift expert helpt ook met sjouwen

offerte verhuislift aanvragen

Voordelen verhuislift huren bij verhuislift.nl

 • Gratis en vrijblijvend advies van een ervaren verhuislift specialist

 • Gratis gebruik van verhuisdekens en beschermmateriaal

 • Dankzij een extra ruim en uitklapbaar verhuisplateau kan de verhuislift op een efficiënte manier worden ingezet

 • Verschillende type verhuisliften te huur, voor elke job een geschikte verhuislift

 • De verhuisliftspecialist rijdt de verhuislift voor bediend de lift en helpt uiteraard mee met het sjouwwerk

 • Het inschakelen van losse sjouwkrachten is mogelijk

Extra hulp nodig tijdens uw verhuizing?

Grote kans dat niet al uw vrienden en familie staan te popelen om u tijdens uw verhuizing te helpen. Dat is geen probleem. Bij Verhuislift.nl heeft u ook de keuze uit extra verhuisdiensten.

Onze professionele verhuizers helpen u graag met het tillen van dozen, meubels en apparaten. Ook het huren van een vrachtwagen met chauffeur behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijna uw hele verhuizing aan ons overlaten.

Binnen 24 uur uw Gratis verhuislift offerte

Bij Verhuislift.nl krijgt u binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte in uw mailbox. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een spoedaanvraag in Den Haag? Dan adviseren we om te bellen naar 085 555 5555. U krijgt direct een verhuislift specialist aan de lijn.

offerte verhuislift aanvragen

1066 beoordelingen

Verhuislift huren met spoed?

U heeft een bankstel of koelkast gekocht en nu blijkt dat deze tijdens de verhuizing niet door de deur of door het trappenhuis past. Met een verhuislift lukt het in de meeste gevallen wel om de spullen via het raam of balkon binnen te krijgen. U kunt dan met spoed een verhuislift huren bij Verhuislift.nl. Vaak kunnen wij u nog dezelfde dag van dienst zijn.

Uiteraard bieden wij ook complete spoedoplossingen voor verhuizingen en ontruimingen. Bel voor spoedgevallen direct naar 085-555 5555, onze verhuislift specialisten staan 7 dagen per week voor u paraat!

1066 beoordelingen

Verhuislift skyline