Verhuislift huren in Breda

In Breda is het motto bourgondisch genieten. In de prachtige historische panden in het centrum zijn veel goede restaurants en leuke boetiekjes te vinden. Kortom: Breda bruist.

Helaas is verhuizen naar een mooi huis geen makkelijke klus. Het trapgat is vaak te klein en krap en op een lift hoeft u in de meeste gevallen niet te rekenen.

Een verhuislift huren in Breda is in dat geval een goede oplossing. Bij alle verhuizingen waarbij spullen en verhuisdozen naar de 1e tot 11e verdieping moeten, komt een verhuislift goed van pas.

U brengt er al uw meubels, apparaten en zware verhuisdozen makkelijk en snel mee naar boven. Tillen is dus niet nodig, en dat heeft allerlei voordelen.

offerte verhuislift aanvragen

De voordelen van het huren van een verhuislift

  • Minder tillen en dus minder kans op rugklachten en andere blessures
  • Zware en grote spullen brengt u makkelijk naar boven
  • De kans dat u meubels beschadigt of laat vallen is een stuk kleiner
  • Verhuizen gaat een stuk sneller en is bovendien veel veiliger

4 verhuisliften voor uw verhuizing

Verhuist u in Breda naar een bovenwoning in het oude centrum? Dan huurt u bij Verhuislift.nl een kleine verhuislift op een aanhangwagen. Dit is voldoende voor verhuizingen tot de 5e verdieping. Het smalle trapgat is hierdoor geen obstakel meer.

Gaat u in een appartementencomplex buiten het centrum wonen? Dan hebben we ook grotere verhuisliften op het chassis van een wagen. Hiermee kunnen we uw spullen tot de 11e verdieping naar boven brengen.

Verhuislift S (opbouwlift)
Geschikt voor plekken waar geen auto’s kunnen komen zoals de voor- en achtertuin. Deze verhuislift reikt maximaal tot de 2e etage. De opbouwlift heeft een laadvermogen van 200 kilo. Deze lift kan alleen worden afgenomen met twee specialisten.

Verhuislift M (aanhangerlift)
Deze verhuislift is ideaal voor de drukkere en minder toegankelijke straten. Verhuislift M heeft een draagvermogen van 250 kilogram en reikt maximaal tot de 4e etage. Doordat deze verhuislift niet op een autochassis staat, hoeft er in sommige gevallen geen vergunning worden aangevraagd.

Verhuislift L (op autochassis)
Perfect voor het grotere werk. Verhuislift L is een terreinwagen die beschikt over de opbouw van een lift (inclusief uitklapbaar plateau). Het heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo en reikt tot de 8e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Verhuislift XL (op bestelwagenchassis)
Een verhuislift op een bestelwagenchassis (inclusief uitklapbaar plateau). Ook deze lift heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo, maar reikt zelfs tot de 10e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Vaste lage prijzen & gratis materialen

Ook een verhuislift aanvragen gaat bij ons makkelijk. Binnen 2 minuten is uw verhuislift in Breda geregeld.

Bij ons profiteert u van:

  • Vaste prijzen, ook in het weekend en op feestdagen
  • Een expert die de lift voor u opbouwt en bedient
  • 24-uurs spoedservice
  • Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolie
  • De verhuislift expert helpt ook met sjouwen

offerte verhuislift aanvragen

We maken het u nog makkelijker…

Houdt u de touwtjes tijdens uw verhuizing graag stevig in handen, maar is wat hulp toch wel gewenst? Dan kunt u bij Verhuislift.nl ook wat extra hulp inhuren.

Bij de verhuislift die u huurt, is er alvast 1 extra persoon die u helpt met verhuizen. Het kan zijn dat dit nog niet genoeg is.

Gelukkig hebben we nog meer professionals die u graag een handje komen helpen. Het is zelfs mogelijk om een vrachtwagen met chauffeur bij ons te huren. Zo is uw hele verhuizing tot in de puntjes geregeld.

Gratis offerte in uw mailbox?

Bij Verhuislift.nl krijgt u binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een spoedaanvraag in Breda? Dan adviseren we om te bellen naar 085 555 5555. U krijgt direct een verhuislift specialist aan de lijn.

offerte verhuislift aanvragen

1066 beoordelingen

Verhuislift skyline