Verhuislift huren in Rotterdam

Het moderne, internationale karakter van de stad maakt Rotterdam zo geliefd onder de bewoners. Door de vele hoogbouw is verhuizen binnen of naar Rotterdam een behoorlijke uitdaging.

Hoe gaat het u ooit lukken om al uw spullen op de 5e verdieping van uw nieuwe appartement te krijgen?

Een verhuislift huren in Rotterdam is dé oplossing om uw verhuizing soepel en makkelijk te laten verlopen. Grote en zware meubels en apparaten brengt u er moeiteloos mee naar boven. U hoeft niet bang te zijn dat ze niet in de lift passen of dat u zichzelf tijdens het tillen bezeert.

Daarnaast gaat het verhuizen met een verhuislift een stuk sneller. Bedenk zelf maar eens hoeveel tijd u kunt besparen als u niet steeds meubel voor meubel de lift in moet, of alle meubels zelf moet tillen.

offerte verhuislift aanvragen

Verhuis makkelijk, snel en voordelig naar Rotterdam

Bij Verhuislift.nl heeft u de keuze uit vier verhuisliften om te huren in Rotterdam. De verschillen tussen de verhuisliften zijn te vinden in de mobiliteit, het laadvermogen en de maximale reikhoogte (aantal verdiepingen).

Verhuislift S (opbouwlift)
Geschikt voor plekken waar geen auto’s kunnen komen zoals de voor- en achtertuin. Deze verhuislift reikt maximaal tot de 2e etage. De opbouwlift heeft een laadvermogen van 200 kilo. Deze lift kan alleen worden afgenomen met twee specialisten.

Verhuislift M (aanhangerlift)
Deze verhuislift is ideaal voor de drukkere en minder toegankelijke straten. Verhuislift M heeft een draagvermogen van 250 kilogram en reikt maximaal tot de 4e etage. Doordat deze verhuislift niet op een autochassis staat, hoeft er in sommige gevallen geen vergunning worden aangevraagd.

Verhuislift L (op autochassis)
Perfect voor het grotere werk. Verhuislift L is een terreinwagen die beschikt over de opbouw van een lift (inclusief uitklapbaar plateau). Het heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo en reikt tot de 8e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Verhuislift XL (op bestelwagenchassis)
Een verhuislift op een bestelwagenchassis (inclusief uitklapbaar plateau). Ook deze lift heeft een maximaal draagvermogen van 350 kilo, maar reikt zelfs tot de 10e etage. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen. Vraag dit na bij uw gemeente.

De voordelen van het huren van een verhuislift

  • Voorkom rugklachten en andere blessures
  • Zware en grote spullen brengt u makkelijk naar boven
  • Voorkom beschadigingen aan uw meubels, apparaten en andere items
  • Verhuizen gaat een stuk sneller en is bovendien veel veiliger

Vaste lage prijzen & snelle service

Bij Verhuislift.nl huurt u binnen 2 minuten een verhuislift  in Rotterdam.

Bij ons profiteert u van:

  • Vaste prijzen, ook in het weekend en op feestdagen
  • Een expert die de lift voor u opbouwt en bedient
  • 24-uurs spoedservice
  • Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolie
  • De verhuislift expert helpt ook met sjouwen

offerte verhuislift aanvragen

Uw verhuizing nog makkelijker maken?

Bij het huren van een verhuislift is er alvast 1 extra persoon die u helpt met verhuizen. De professional die u helpt met het opbouwen en bedienen van de lift, helpt u ook met tillen.

We raden u aan om bij het verhuizen van veel (grote) spullen nog een extra verhuizer in te huren. Dan gaat het verhuizen nóg makkelijker en sneller, én ook nog voordeliger.

Het is ook mogelijk om een vrachtwagen met chauffeur bij ons te huren. Zo kunt u bijna uw hele verhuizing aan ons overlaten.

Wilt u ook een makkelijk en veilig verhuizen?

Neem dan contact op om een verhuislift in Rotterdam te huren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur heeft u een gratis op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

Heeft u een spoedaanvraag? Dan adviseren we om te bellen naar 085 555 5555. U krijgt direct een verhuislift specialist aan de lijn.

offerte verhuislift aanvragen

1066 beoordelingen

Verhuislift skyline